Sursă foto: cugetliber.ro

În prezent, în Constanța, spațiile pentru flori din intersecții, jardiniere și parcuri sunt îmbogățite cu 10.000 de panseluțe multicolore. Pe lângă acestea, sute de butași de trandafiri sunt plantați în zonele verzi de pe faleza Cazino, parcul Arheologic și alte zone din oraș. Potrivit Primăriei Constanța, aproximativ 3.000 de fire de gard viu vor fi utilizate pentru delimitarea și stabilizarea taluzului din cartierul Faleză Nord, înlocuind gardul îmbătrânit deja.

De asemenea, peste 50.000 de fire de gard viu sunt distribuite în această primăvară asociațiilor de proprietari, la cererea acestora, pentru a fi plantate în preajma blocurilor și apoi îngrijite.

În același timp, plantările de arbori continuă, iar spațiile verzi sunt îngrijite. Iarba este cosită, gardurile vii sunt îngrijite, taluzul este curățat, frunzele și crengile uscate sunt înlăturate, resturile vegetale sunt transportate, aleile sunt măturate și gunoaiele sunt strânse. Echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice, împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, vor acționa permanent în tot orașul pentru întreținerea și înfrumusețarea tuturor spațiilor verzi din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.