Publicat: Sat, Jun 20th, 2015

Tartă cu piersici, ciocolată şi nucă de cocos

Reţeta originală, pe care am găsit-o pe www.goodfood.ro, este cu cireşe, însă am preferat două nectarine delicioase. Este o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte bună. Cam dulce, este adevărat, mai ales că are destul de multă ciocolată, iar eu v-aş sfătui să puneţi mai puţin zahăr. Acum, depinde cum preferaţi.

Ingrediente:

200g nucă de cocos
85g de zahăr fin
2 ouă bătute
200g de ciocolată albă, tocată grosier
85g nectarine

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se tapetează o tavă de 20x30cm cu hârtie de copt. Se amestecă într-un bol nuca de cocos, zahărul, ouăle, ciocolata albă şi nectarinele până ce se omogenizează. Se coace 20 de minute până prinde o culoare auriu-maronie, apoi se lasă la răcit în tavă, după care se taie în felii.

Poftă bună!

Reţetă oferită de http://coripucca.blogspot.ro

 

Despre Autor