Publicat: Fri, May 15th, 2015

Lalele roşii

Pentru o masă festivă sau chiar pentru un prânz în familie, lalelele din roşii pot fi o alegere minunată. Sunt frumoase, atrag atenţia, sunt foarte gustoase şi, mai ales, uşor de făcut.

În primul rând trebuie să cumpărăm ingredientele: roşii (mai ovale şi nu foarte mari), ceapă verde, telemea de vacă, smântână şi mărar.

Spălăm legumele apoi ne apucăm să crestăm vârful roşiilor în formă de stea. Scoatem căpăcelul format şi, cu o linguriţă golim roşia de pulpă şi seminţe. Acum roşiile noastre arată a lalele. Facem o pastă din telemea de vacă, smântână, mărar şi puţin piper. Umplem „lalelele” cu crema de brânză şi smântână şi aşezăm fire de ceapă verde în loc de tulpini. Aşezăm în buchet pe platou şi ornăm cu ridichii, roşii cherry şi măsline.

Poftă bună!

Reţetă oferită de http://coripucca.blogspot.ro/

Despre Autor